Verksamhetsutveckling ur ett helhetsperspektiv – möt våra partners

Vår strävan är att kunna hjälpa din organisation med sin verksamhetsutveckling. För att kunna bidra till hela er resa har vi etablerat samarbeten för att bredda vårt erbjudande.

Vi och våra samarbetspartners är redo att hjälpa till med er verksamhetsutveckling

För att kunna hjälpa er med en helhetslösning inom verksamhetsutveckling så har vi nära samarbete med andra aktörer. Sitter du t ex i en organisation med stora behov av förändring och utveckling så står vi redo att hjälpa er. Detta kan handla om många olika processer och lösningar, vet vi av erfarenhet. Dessutom kan det vara besvärligt att på egen hand hitta de rätta resurserna som just ni behöver för er verksamhetsutveckling. Därför har vi valt att samarbeta med ett par fantastiska partners som vi gärna vill presentera.

SEFA Kommunikation

Vid allt utvecklingsarbete är det viktigt att budskapet är tydligt för början, både internt och till externa kunder. Dessutom är en viktig del i förändringsledning att kommunicera för att skapa en delaktighet i hela organisationen.

SEFA Kommunikation är expert på intern- och externkommunikation och kan även hjälpa till med att marknadsföra ert företag på sociala medier.

Susanna EF Andersson, Grundare SEFA Kommunikation, Tel: 0709-789 147


Changeway

Digitala verktyg för att genomföra förbättringsarbeten, möjliggör bland annat att förbättringsgrupper inte behöver sitta fysiskt tillsammans. Detta är perfekt om till exempel ert företag har anläggningar på olika geografiska platser. Här kan ni spara in på både resekostnader och tid.

Craig Dawson & Jon Armstrong, Grundare Changeway, Tel: +447967 455800

Vill ni ha vår hjälp?

Vi erbjuder både processutveckling, coachning, konsultation och utbildning. Dessutom kan ni anlita oss för uppdrag på plats som interim chef. För att inleda ert samarbete med oss, börja med att skicka en e-post till: fredrik.andersson@changeloop.se eller ring på 073-9949438. Du kan även kontakta oss via vårt formulär, klicka här för att komma dit. Alla uppdrag inleds med en kartläggning av ert nuläge. Dessutom identifierar vi tillsammans era mål och önskat läge. Detta blir startpunkten för vårt kommande samarbete.

Scroll to Top