Förändringsarbeten genom lean & ständiga förbättringar

Ständiga förbättringar och lean produktion är nyckeln till fortsatt utveckling av er organisation. Förändringsarbeten är vår expertis.

Om Changeloop och förändringsarbeten

Visionen med Changeloop

Ständiga förbättringar som håller Dina konkurrenterna borta. Då är Changeloop en självklar partner när det gäller stöd och ledning av företagsutveckling. Detta för att skapa långsiktigt värde för Dina kunder.

Jag tar med mål 13 i FNs globala mål 2030, i allt arbete som jag gör. Detta tror jag skapar ytterligare värde för mina kunder. Changeloop donerar en procent av företagets vinster varje år till trädplantering, för att öka upptaget av CO2 i atmosfären.

Changeloops värderingar

  • Ett samarbete med Changeloop ska alltid resultera i ekonomiska vinster hos ditt företag.
  • Det ska vara trevligt att jobba med Changeloop och detta ska smitta av sig i organisationen.
  • Resultat och värde, alla uppdrag ska resultera i ett långvarigt resultat och ha skapat ett långsiktigt mervärde för kunden och hos individerna i företaget.
Förändringsarbeten med Changeloops grundare Fredrik Andersson
Fredrik Andersson, grundare av Changeloop AB

Min bakgrund och erfarenhet

Jag som grundat Changeloop heter Fredrik Andersson och jag har många års erfarenhet av förändringsarbeten och ledarskap.

Jag har 20 års erfarenhet från tillverkande industri i olika befattningar. Där har jag haft olika roller inom produktionsteknik, men även arbetat som arbetsledare, Lean manager och produktionschef. Detta innebär att jag under de här åren har jobbat mycket med att förbättra processer samt involvera medarbetare i att ständigt utmana nuvarande arbetssätt.
Nyckeln till att lyckas som organisation är att använda rätt verktyg samtidigt som man jobbar med att lyfta personerna som jobbar organisationen. Detta kan jag hjälpa er verksamhet med!

Utbildning

Min akademiska bakgrund:

  • Kandidatexamen maskiningenjör
  • Företagsekonomi samt nationalekonomi

Jag är även certifierad coach inom produktionslyftet.


Står din organisation inför en förändring?

Changeloop erbjuder coachning, konsultation, utbildning men även uppdrag på plats som interim chef. För att inleda ert samarbete med oss, börja med att skicka en e-post till: fredrik.andersson@changeloop.se eller ring på 073-9949438. Du kan även kontakta oss via vårt kontaktformulär, klicka här för att komma dit. Vi inleder alla uppdrag med en kartläggning av ert nuläge. Dessutom identifierar vi tillsammans era mål och önskat läge, detta blir startpunkten för vårt kommande samarbete.

Scroll to Top